Apie Algirdą

Gyvenu, kad mokyčiaus. Kiek atsimenu save, visada buvau žingeidus vaikas aplinkai. Mano dėmesį patraukdavo keičiausi dalykai, o labiausiai tie kuriuos galėdavau paliesti. Manau esu pakankamai jautrus prisilietimams tiek savo, tiek nukreiptus į mane. Gamta buvo mano pagrindinė mokytoja nuo pat vaikystės. Didžiausią savo laisvalaikio dalį ten ir praleidau.
Paauglystėje atsiradęs susidomėjimas žmogaus kūnu mane vedė link vaizduojamojo meno, vėliau anatomijos ir fiziologijos, kurių įkvėptas pasirinkau kineziterapijos studijas. Praėjus beveik penkiolikai metų supratau, kad kūnas ir mūsų pojūčiai yra kur kas plačiau nei mes galime apčiuopti, paliesti. Biodinaminės kūno psichoterapijos studijos man atvėrė žymiai gilesnį suvokimą apie žmogaus kūną, jo galimybes ir kokį poveikį jam turi prisilietimas. Labiausiai apie galimybę padėti kitam savireguliacijos procese.
Biorelease technika naudojama kūno psichoterapijos metu man yra apie santykį, nuoširdų priėmimą ir atrastą kelią į savireguliaciją, kuri apima visus fiziologinius, t.y. leidžiančius palaikyti gyvybę procesus kūne ir homeostazę, apie galimybę gyti, jaustis gyvam ir gyventi. Būti čia ir dabar su visa savo patirtimi ir išgyvenimais. Būti su savo kūnu, pojūčiais ir mintimis.
Aš, būdamas terapeutu suvokiu save kaip vedlį į kliento vidinį pasaulį, kur viskas turi savo paskirtį ir prasmę, ten, kur viskas sutverta gyvenimui.